Juniorer trænere

KENNETH SCHANDORFF  tlf. 31 53 01 00

Kenneth er uddannet DGI K4 træner, og har mange års erfaring inden for tennis, især i sjællandske klubber, og vi ser ham som en stor gevinst for Ringkøbing Tennisklub. Kenneth har store forventninger til den kommende sæson.

Han udtaler : "Jeg glæder mig meget til at se en masse juniorer til nogle sjove og hyggelige timer i tennisklubben. Såvel nye spillere som de gode gamle kendinge. Der skal ikke herske tvivl om, at det, som betyder mest for mig som træner, er, det er sjovt og hyggeligt at komme i klubben. Så skal det med at blive bedre til tennis nok komme af sig selv - sådan er det"

Annika Kjær Pedersen, er 18 år, bor i øjeblikket i Ringkøbing da hun går på Det Kristne Gymnasium.                      Annika kommer oprindelig fra Nørre Kollemorten v/ Vejle. Nå Annika ikke går i skole eller trænere juniorer i Tennis Klubben, arbejder hun i Legoland, hvor hun er så heldig også at arbejde med børn, og som hun siger ”det giver en masse energi” og vi er glade for Annika bruger noget af hendes energi på tennisbørene. Annika har altid et stor smil på læben og spredere masser af glæde.