Jubiii vi må spille igen

Kære tennisspillere.

Nu må vi igen spille tennis, dog kun på de udendørs baner.

Du kan derfor allerede nu tilmelde dig sommersæsonen, 2020.

Der bliver sat net op i løbet af onsdagen, så det er muligt at spille tennis fra torsdag morgen d. 23. april 2020.

Har du et vintermedlemskab kan du selvfølgelig benytte dette til og med d. 30 april, 2020.

Klubhuset og hallen, vil forsat være aflåst.

Nedenstående er den udmelding vi har modtaget fra DGI og DIF :

For DGI og DIF er det helt afgørende, at de generelle krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne overholdes. Det indebærer blandt andet:

At man ikke må samles flere end 10 personer
At man skal holde en afstand på 2 meter til andre personer
At man er særlig opmærksom på håndhygiejne – brug håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe
At host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde
At man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
Vær opmærksom på de særlige risikogrupper som defineret af Sundhedsstyrelsen.
Hvis der i forbindelse med træning og brug af faciliteter benyttes rekvisitter (fx ketsjer), anbefales det, at der så vidt muligt benyttes personlige rekvisitter. Hvis dette ikke er muligt, skal der være særskilt opmærksomhed på rengøring af fælles kontaktflader, hver gang en person afslutter brugen af en rekvisiter.
Husk selv at medbringe håndsprit, da vi IKKE har dette i klubben.

Velkommen tilbage og god fornøjelse.

Ringkøbing Tennisklub