Husk banepleje.

Baneinformation for Ringkøbing Tennis Klub

Praktiske informationer, om hvordan tennisbanerne skal behandles både før, imens og efter du har spillet på dem.

Vi vil rigtig gerne, at alle medlemmer passer godt på dem, så de er gode at spille på hele sæsonen.

Før du spiller: Hvis banen er meget tør, skal du vande hele banen, inden spil.
Mens du spiller : Hvis der opstår huller i banen mens du spiller, ”lappes” disse straks.

Hvis banen tørrer ud under spillet, skal den vandes igen.

Når du har spillet :

Eventuelle huller skal lappes - Ujævnheder fjernes med gummiskraberen.
Banen skal altid fejes efter hvert spil, og den skal fejes helt ud til hegnet for at holde en ensartet overflade på hele banen.
Linjerne fejes normalt ikke, da man ved fejning fjerner gruset og derved får linjerne til at ligge højt og løst.

Sådan fejer du bane :
Banerne skal fejes hver gang der har været spillet på dem og det er vigtigt at feje på den rigtige måde, for at holde så meget grus som muligt inde på banen og ikke feje det ud af banen.

Hele banen skal fejes, helt ud til hegnet. Fej i en spiral, start i siden og slut i midten, som vist på tegningen.