Juniorer trænere

KENNETH SCHANDORFF  tlf. 31 53 01 00

Kenneth er uddannet DGI K4 træner, og har mange års erfaring inden for tennis, især i sjællandske klubber, og vi ser ham som en stor gevinst for Ringkøbing Tennisklub. Kenneth har store forventninger til den kommende sæson.

Han udtaler : "Jeg glæder mig meget til at se en masse juniorer til nogle sjove og hyggelige timer i tennisklubben. Såvel nye spillere som de gode gamle kendinge. Der skal ikke herske tvivl om, at det, som betyder mest for mig som træner, er, det er sjovt og hyggeligt at komme i klubben. Så skal det med at blive bedre til tennis nok komme af sig selv - sådan er det"

Oliver Susè er 17 år, bor i Ringkøbing. Oliver går på Ringkøbing Handelsskole, som 1. års elev. Oliver er meget glad for sport, han har spillet fodbold, golf, bordtennis og ikke mindst tennis.

Annika Kjær Pedersen, er 18 år, bor i øjeblikket i Ringkøbing da hun går på Det Kristne Gymnasium.                      Annika kommer oprindelig fra Nørre Kollemorten v/ Vejle. Nå Annika ikke går i skole eller trænere juniorer i Tennis Klubben, arbejder hun i Legoland, hvor hun er så heldig også at arbejde med børn, og som hun siger ”det giver en masse energi” og vi er glade for Annika bruger noget af hendes energi på tennisbørene. Annika har altid et stor smil på læben og spredere masser af glæde.

Juniorer- og seniorer trænere

Mathias Hansen er en af klubbens juniorer- og seniorer trænere, og vi er rigtig glade for at have fået ham til klubben. Han er uddannet DGI K2 træner og er flyttet til byen som elev på KG. Han har spillet meget tennis og har tilmed erfaring med tennis på højt plan i Kolding/Vandel Tennisklub. Mathias er klar til at få junior- og seniorspillere op på et endnu højere niveau.