Banebooking

I menuen til venstre kan du både som medlem og turist booke en af vores baner.

Hvis du er medlem:
Er du medlem, kan du gratis booke en bane i menuen til venstre, du skal blot bruge dit medlemslogin. Er du ikke oprettet endnu, kan du gøre det her                                                                                                                                              Har du en spillende gæst med i klubben, skal der betales kr. 75,- pr. time i hallen og kr. 50,- pr. time udenfor. Beløbet skal betales via mobilepay på 49681 med teksten: Gæst

Hvis du er turist:
Er du ikke medlem, kan du booke en af vores baner. Du skal bruge følgende login, når du booker en bane *                        (Det virker kun med Google Chrome)

If you are a tourist, you can use our tennis courts even though you are not a member of our club. For reservations, use this login (It only works with Google Chrome)

Sind Sie Tourist, können Sie einen unserer Tennisplätze buchen, auch wenn Sie kein Mitglied sind.

Sie müssen das folgende Login bei der Buchung verwenden (Es funktioniert nur mit Google Chrome)

* Login: turist.tennis@gmail.com
   password: turist2018